tirsdag den 6. september 2011

Hahaha....

Kom i gang, ja nu havde jeg jo lige skrevet, "I gang" og hvad skete der så? Helt stille blev der...
Nå men det er også bare fordi jeg har så travlt med at lære at danse. Meget mærkeligt i øvrigt, at skulle vride sin krop i retninger den aldrig før har været ude i. Det er noget af en udfordring, men det var jo derfor jeg sagde ja..... har lige haft lidt nedtur, syntes at jeg lignede en tung ko, eller en lidt rund hjort med stive ben. Og så får jeg nerven over at diverse andre medvirkende og betting sites har sat sin lid til mig som vinder af Vild med dans! Altså de ved jo ikke at de har satset på en hjort, og slet ikke ved om jeg kan danse. Og det ved jeg ikke engang selv om jeg kan, endnu. Men jeg gør mit bedste for at lære det og blive klar til fredag, og have en fest med det uanset hvad. For det er sjovt at være med må man sige.

Tror måske egentlig at de better på Steen min danse partner, for han er ret sej til at danse og til at lære fra sig!

I nat drømte jeg at jeg skulle have en tre årig som partner på Fredag haha... det var meget scarry. Er i det hele taget rigtig glad for at jeg har Steen ved min side, til at føre og dreje, og gribe i fald man skulle snuble...!

Hmmm jeg må hellere tage mig sammen og finde den indre drama queen og give den mega gas på Fredag, for jeg har allerede drømt om hvilken kjole jeg skal have på til 3 program, hvis jeg går videre, og den er altså pæn!

Knus Kaya the deer...